Hva skjer nå?

       - SOMMERDUGNAD!

Bydel Gamle Oslo, flere avdelinger i Bymiljøetaten og engasjerte grunneiere i nabolaget, samarbeider nå om å arrangere en felles storskala dugnad rundt Nedre Akerselva. Det vil skje en rekke tiltak i området siste uka i juni, som du kan bli med på. Organiseringen av dugnaden kan minne litt om en festival, hvor det vil være ulike aktiviteter i regi av ulike aktører rundt om i området. Vi forsøker å få til mest mulig i løpet av bare en uke i et bredt samarbeid.

 

Målet med dugnadsuka er å sammen gjøre området mer attraktivt og tryggere for alle brukergrupper, gjennom mindre og større prosjekter. Ikke minst er dette god anledning til å bli kjent med naboer og engasjerte i området!

 

Det hele blir kickstartet på mandag 21. juni med Grønlandsrusken som arrangerer en ryddedugnad. Hvis du vil bli med, deler vi ut utstyr ved Rudolf Nilsens plass, kl 14.00 – 19.00 (Ingen påmelding kreves her, bare møt opp!)

Hersleb vgs, Nabolagshager, Sanke og Fragment arrangerer nabolagsfest og bærbusk-planting på H20vgs, tirsdag 22. juni 16.00-18.30. Les mer og meld deg på dette arrangementet via facebook: https://fb.me/e/1rcUmCg7k

Hvis du representerer en bedrift eller en organisasjon og har lyst til å bidra på noen måte, ta kontakt med oss på e-post: cecilie@leva-urbandesign.no

 Vi har lagt opp til at det skal være varierte oppgaver og sosiale ting som skjer OG at du kan være med å påvirke..

Meld deg på via  påmeldinsskjema!

Festivalkarthvit-01.png

Klikk på illustrasjonen for å åpne den i eget vindu

PÅGÅENDE ARBEID

1
2